«

Mászófalaink

»
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal
fal

Üdvözöljük oldalunkon!

Mászófalat vásárolna, bérelne? A legjobb helyen jár!  Vásárlás esetén elõre kidolgozott mászófalakat ajánlunk, vagy bérelheti egyedi mobil mászófalainkat

Fém tartószerkezetû mászófalaink saját fejlesztésû, egyedi gyártási technológiával készülnek. A pontos méretre gyártás és tervezés eredményeképpen a helyszíni összeszerelés, üzembe helyezés kevés idõt vesz igénybe.

Többéves munka eredményeképpen kialakított mászófalaink közül - számítógépes, háromdimenziós látványtervek segítségével - minden korosztály kiválaszthatja a számára legmegfelelõbbet.

Mászófalaink az idõjárás viszontagságainak ellenálló felülettel készülnek, kültéren és beltéren egyaránt felépíthetõk: tornatermekben, fitnesztermekben, csarnokokban, játszótereken, parkokban, bevásárlóközpontokban, élményparkokban.

Miért válasszon minket?

 • egyszerû és gyors telepítés
 • változatos, letisztult, merész formák,
 • széles színválaszték,
 • tartós, kemény felület
 • EN 12572 szabvány
 • rugalmasság, többéves tapasztalat
 • 5 év garancia
 • biztonság

Mászófalak

A mászófal felülete 21 mm vastag rétegelt lemez, amely kellõ felületi keménységet és tartósságot ad a mászófalnak. Felületüket magas kopásállóságú festékkel festjük. Gazdag színvilág. A háromszög alakokkal tudjuk a legjobban imitálni áthajlásokat, töréseket.

Boulder mászófalak

A fal magassága 2.5-3 méter. A mászó biztosítás nélkül használja a falat. Esés esetén a fal alatt elhelyezett vastag szõnyeg, kültéren esés felfogó homok védi a mászót. A mászás le-föl és oldal irányban történhet. Használata nem igényel szakmai felügyeletet.

Játszótéri mászófalak – Tulip-play.com

Idõjárásálló, UV álló alapanyagok felhasználásával készülnek. A mászófalak élei, sarkai lekerekítettek. Építésnél, tervezésnél az EN 1176 szabványt vesszük figyelembe.
Áraink az esés felfogó zónák költségeit, kialakításait nem tartalmazzák.

Egyedi mobil mászófalak

A falmászás és a legújabb technikák ötvözete! Legyen Ön a következõ aki a rendezvényére bérli vagy brandingeli a forgó mászófalunkat. Kiváló reklámfelület! Felülete 6 m x 2.4m

Mûködési elve:
 • A fal végtelenített alumínium redõnye egy motor segítségével körbe forog. A mászó biztosítás nélkül mászhat a mászófalon. Az esés esetén a fal alatt elhelyezett védõszõnyegek nyújtanak biztonságot.
  A fal alján és a tetején elhelyezett fotocellás érzékelõk jeleire a számítógép gyorsítja és lassítja a forgó redõnyt.
  Ha mászó beleér a karjával a felsõ fotocellába, a redõny forgása gyorsul, ha a mászó lába az alsó fotocella útjába kerül a redõny forgása lassul.

Sziklahû felületû mászófal

A mászófal felületével már teljesen imitálni tudjuk a természetes szikla alakjait, formáit, a fal töréseit, repedéseit. Látványos, mászása nagy élményt nyújt. Mûgyanta, üvegszövet és finom kvarchomok egységébõl álló felület.

Kombinált felületû mászófal

A mászófal felülete átmenetet képez a sziklahû és a rétegelt lemezes sík fal felülete között. A fa felületre kész formákat dolgozunk fel, felületét a sziklahû mászófal felületéhez hasonlóan kezeljük.